Nord Park -hotellin historia

1986

Perustamisvuosi

Hotelli on rakennettu vuonna 1986. Suunnittelu ja arkkitehtuuri Heikkine & Komonen. Urakoitsija oli Koskinen Oy.

1987

LOMA-NIEMELA

Katu ja hotelli on nimetty perheen mukaan, joka on asunut täällä pitkään. Legendaarinen hotelli avasi ovensa.

2005

HOTELLI SÄRKKÄ

Vuonna 2005 hotelli myytiin -perheelle. Perhe omistaa ja käyttää tätä hotellia vuoteen 2021 asti.

2021

NORD PARK HOTEL

Tämä hotelli avataan uudelleen vuonna 2021, kun se on ollut poissa käytöstä useita vuosia. Tervetuloa!

Hotellin historia numeroina

0
HUONEEN AVAIMET
0
VIERAILIJAT
0
TYYTYVÄISET VIERAAT

SUURI ALUE

Hotellin alue on yli 2,5 hehtaaria. Hotellin ympärillä on myös paljon kävelyaluetta. Alueella on oma yli 200 metrin rantaviivansa. Erinomainen kävelymahdollisuus!

B-B-Q

Hotellin alueella on kesäterassi ja huvimaja, jossa vieraat voivat kokoontua seuraan, valmistaa ruokaa avotulella ja nauttia järvinäkymistä.

MEILLÄ ON RANTA

Parhaat mahdollisuudet avautuvat kesällä! Voit mennä uimaan, kalastamaan ja ottamaan aurinkoa. Mutta talvella näyttää upealta, kun kävelet täällä!

TAXI PALVELU

Työskentelemme ympäri vuorokauden. Voit tilata taksin lentokentältä tai kaupungista. Palvelu on saatavilla myös suurille matkustajaryhmille. Varaa etukäteen ja varmista, että olemme ajoissa!

Hotellin video
Katso video hotellistamme
Katso video

Huoneet. Hotellissamme on 24 suurta huonetta. Useimmista huoneista on upea näköala järvelle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun. Yleiset tilat. Jaetussa keittiössä voit laittaa itsellesi ruokaa ja säilyttää omia eväitäsi jaetun keittiön jääkaapissa. Lisäksi voit ostaa meiltä pientä purtavaa sekä nauttia laadukkaasta kahvi- ja teetarjonnastamme. Yleisissä tiloissa toimii myös nopea langaton nettiyhteys. Hotellissa on sauna ja kokoushuone. Istahda hetkeksi alas ja uppoudu mukaansatempaavaan dekkariin, joita löytyy kirjastostamme muidenkin kirjojen ohella. Voit jopa ottaa kirjan matkaasi, jos et ehdi sitä paikan päällä lukea. Muistathan kuitenkin jättää tällöin jälkeesi jonkin toisen kirjan. Näin kirjastossamme on lukemista myös seuraaville vieraille! Haluatko käpertyä sohvalle katselemaan jotakin hömppää televisiosta? Tuleeko illalla Mestareiden liigan peli? Yhteinen TV-tilamme on mitä parhain paikka nauttia suorista lähetyksistä tai leffoista, jos haluat mieluummin jakaa nämä hetket muiden kanssa.

Pitkäaikaismajoitus. Haluaisitko majoittua yli kymmeneksi päiväksi? Mainiota! Ota yhteyttä meihin suoraan.

Payment MethodSirvoy