Etusivu

Nord Park Hotel
HUONEET
Viihtyisät huoneet. Oma kylpyhuone jokaisessa huoneessa.
Nord Park Hotel
VARAA HUONE
Ilmainen peruutus. Parhaat hinnat.

Tervetuloa

NORD PARK

Hotelli Äänekoskella. Keitele -järven rannalla.

Nord Park Hotel
ALENNUKSET
Pitkäaikainen majoitus
Nord Park Hotel
HOTELLI
Meidän huoneemme. Palvelumme.

Huoneet. Hotellissamme on 24 suurta huonetta. Useimmista huoneista on upea näköala järvelle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun.

Yleiset tilat. Jaetussa keittiössä voit laittaa itsellesi ruokaa ja säilyttää omia eväitäsi jaetun keittiön jääkaapissa. Lisäksi voit ostaa meiltä pientä purtavaa sekä nauttia laadukkaasta kahvi- ja teetarjonnastamme. Yleisissä tiloissa toimii myös nopea langaton nettiyhteys. Hotellissa on sauna ja kokoushuone.

Istahda hetkeksi alas ja uppoudu mukaansatempaavaan dekkariin, joita löytyy kirjastostamme muidenkin kirjojen ohella. Voit jopa ottaa kirjan matkaasi, jos et ehdi sitä paikan päällä lukea. Muistathan kuitenkin jättää tällöin jälkeesi jonkin toisen kirjan. Näin kirjastossamme on lukemista myös seuraaville vieraille!

Haluatko käpertyä sohvalle katselemaan jotakin hömppää televisiosta? Tuleeko illalla Mestareiden liigan peli? Yhteinen TV-tilamme on mitä parhain paikka nauttia suorista lähetyksistä tai leffoista, jos haluat mieluummin jakaa nämä hetket muiden kanssa.

Pitkäaikaismajoitus. Haluaisitko majoittua yli kymmeneksi päiväksi? Mainiota! Ota yhteyttä meihin suoraan.

Payment MethodSirvoy